BELIGGENHET:
UTSIKT TIL BYLIVET!

BELIGGENHET

Du vil være en del av byens mest attraktive sted og kjenne pulsen på livet, enten du går langs gatene eller sitter i din egen stue. Samtidig har du nærhet og storslått utsikt til naturen rundt.

14 ETASJER,
ET LANDEMERKE I BODØ

Bodø 360 blir et landemerke og signalbygg midt i Bodø by. Med sine 14 etasjer blir bygget synlig fra hele byen. Bygget skal romme 58 leiligheter, alle med byens beste utsikt uansett himmelretning.

BO I BYEN

Utallige butikker ligger rett utenfor døra: Koch kjøpesenter, Glasshuset og levende sentrumsgater. Byens nye kulturhus og bibliotek, Stormen, har et allsidig og spennende program. Et rikt utvalg av kafeer, restauranter og utesteder er innen gangavstand.

EGEN HAGE PÅ TAKET

Velkommen til byggets 5. fasade! Trekk deg tilbake til en solrik oase på toppen av byen. Byggets takhage blir en grønn lunge med lekearealer og oppholdssteder med sittebenker.

INNOVATIVT PARKERINGSANLEGG

Som de første i Nord-Norge får Bodø 360 multiparking. Multiparking gir en optimal utnyttelse av parkeringsarealet. Kjør bilen på oppstillingplassen, trykk på fjernkontrollen og bilen fraktes automatisk til sin parkeringsplass. Her står kjøretøyet trygt innendørs.

MER ENN BARE BOLIG

Byggets 4 første etasjer fylles med kontorer og næringsliv, og det tilrettelegges for butikker og spisesteder. Sparebank 1 Nord-Norge har allerede bestemt seg for å flytte hit.

KORT VEI TIL ALT

Du har alle byens busser i umiddelbar nærhet. Det tar deg 5 minutter å gå til hurtigbåtterminalen, den samme tiden bruker du til flyplassen i bil. Huset får egen sykkelparkering.

MELD DIN INTERESSE HER:

Registrer din interesse, og vi holder deg orientert om
utviklingen i prosjektet.

TA KONTAKT

Ta kontakt med oss for å bli satt på interesselisten allerede nå!

Runar Nilsen
Megler MNEF/Prosjektmegler
Mob:+47 969 92 222
Ole Marius Løberg
Megler MNEF/Prosjektmegler
Mob:+47 913 99 153