LEILIGHETER SOM SIER
FLYTT RETT INN!

LEILIGHETENE

I Bodø er det mange som etterlyser små leiligheter for en eller to personer. Bodø 360 består av 9 ettroms studioleiligheter på mellom 42 og 44 kvm og 16 toroms på mellom 59 og 78 kvm. Disse har smarte planløsninger med kjøkkenkrok, bad og sovealkove. Du finner også større leiligheter til salgs her. 28 treroms på mellom 86 og 116 kvm og penthouse-leiligheter i 10. til 14. etasje på 164 kvm hver, her får du 3 soverom, 2 bad, og walk-in garderobe for å nevne noe.

KVALITETER

Leilighetene får et tidløst og gjennomført preg med eggehvite vegger og eikeparkett i alle rom (unntatt bad), men du får selvfølgelig muligheten til å sette ditt eget preg på det om du ønsker andre farger og utførelser.

BAD

Badet er flislagt med lyse og steinfargede fliser, som får følge av en glatt baderomsinnredning fra HTH. Også her kan du velge alternativer fra en tilvalgsmeny.

KJØKKEN

HTH-kjøkkeninnredning med hvit, glatt overflate er satt som standard, men andre typer kjøkkeninnredninger og typer er tilgjengelige slik som på denne 3D-skissen.

SOVEROM

Som standard får alle leilighetene garderobeskap med hvite, glatte fronter. Andre garderobeløsninger er tilgjengelige.

MELD DIN INTERESSE HER:

Registrer din interesse, og vi holder deg orientert om
utviklingen i prosjektet.

TA KONTAKT

Ta kontakt med oss for å bli satt på interesselisten allerede nå!

Runar Nilsen
Megler MNEF/Prosjektmegler
Mob:+47 969 92 222
Ole Marius Løberg
Megler MNEF/Prosjektmegler
Mob:+47 913 99 153